Aplică!

Tinerii români având vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani care îşi doresc să participe la şcoala de vară „Go Study” vor avea posibilitatea să aplice între 1 iunie şi 1 august 2010.

CUM APLIC?

Trimite-ne CV-ul şi eseul tău în format „Nume_CV” şi „Nume_eseu” la gostudy@lsrs.ro şi vei primi în scurt timp confirmarea înscrierii tale în competiţie!

ETAPA I de selecţie

  • Selecţia candidaţilor se va face în baza trimiterii documentelor necesare procesului de aplicaţie
  • Atenţie! Admiterea este de tip rolling admission – aplicaţiile vor fi evaluate în ordinea primirii acestora aşa că aplicând devreme îţi măreşti şansele de a fi acceptat!

ETAPA II de selecţie

  • Candidaţii ce au trecut de prima etapă a procesului de selecţie vor susţine un interviu cu o echipă de tineri studenţi şi absolvenţi de top din străinătate
  • Interviul poate fi realizat fie online, fie în Bucureşti, la sediul Ligii Studenţilor Români din Străinătate

Află mai multe despre cum trebuie să arate aplicaţia ta descărcând ghidul aplicantului disponibil aici!

Costul participării la şcoala de toamnă GoStudy este de 1250RON şi include cazarea, masa, training-ul şi materialele suport. Participanţii se vor ocupa individual de asigurarea transportului până la locul de desfăşurare al proiectului.

LSRS s-a gândit la tine şi îţi oferim oportunitatea de a aplica pentru o bursă ce îţi va asigura, total sau parţial, costurile de participare la şcoala de toamnă GoStudy! Rămâi aproape de noi pentru a afla cum poţi aplica la aceste burse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *